Welkom in Jabbeke

B&B lievejan ligt in het landelijke en rustige Jabbeke. Het dorp ligt ten westen van de toeristische trekpleister Brugge. De B&B zelf ligt in de Constant Permekelaan. Op het einde van de straat bevindt zich het Permekemuseum in het vroegere woonhuis van de schilder. In het museum kan je een 80-tal schilderijen, bijna het volledige sculpturale oeuvre en een groot aantal tekeningen van de kunstenaar bewonderen. Het Permekemuseum is terug open kom het vernieuwde museum ontdekken.

Jabbeke is prima bereikbaar dankzij de nabijheid van de E40 en de A10. Bovendien heeft die nabijheid geen impact op het dorpse karakter van onze kleine gemeente. Op de grens van de polders, omringd door de kleine dorpskernen van Zerkegem, Stalhille, Snellegem en Varsenare biedt Jabbeke voor elk wat wils: van cultuur, over culinair tot natuur.

Op 200 m van de voordeur van B&B lievejan bevindt zich fietsknooppunt nummer 81. Ideaal voor wie zijn eigen fietsroute wil samenstellen richting Brugge, De Haan, Oostende, Blankenberge, Diksmuide, enz. Wil je liever een kant-en-klare route? Vraag er eentje aan ons! Wij maken je met veel plezier wegwijs in onze regio.

Ontdek onze geheimtips