BELANGRIJK NIEUWS 25/04/2020

 COVID19- CORONA

B&B lievejan sluit van 14 maart

en blijft gesloten zolang de maatregelen gelden !

Beste Gasten,


Vanaf 14 maart 2020 zal B&B lievejan gesloten zijn t.e.m. 8 juni 2020 (en indien nodig langer). De Nartionale Veiligheidsraad heeft beslitst dat we tot nader orde gesloten moeten blijven.

De Nationale Veiligheidsraad, de Vlaamse Regering, de Provinciegouverneur en Lokaal Bestuur Jabbeke hebben in de voorbije uren zeer duidelijke richtlijnen en ingrijpende maatregelen genomen in het hele land en dus in onze buurt ook. 

Wij hebben contact gehad in de voorbije dagen en vooral uren met nieuwe en vaste gasten van onze B&B. Gezien het hoogdringend karakter en de diepgeaarde verantwoorde overheidsmaatregelen met zeer ingrijpende economische, financiële en sociale gevolgen op velerlei vlakken, nl. resto, café, evenementen, toeristische en andere recreaties en zoveel meer die ook moeten sluiten in Brugge en omstreken, zijn ook wij nu genoodzaakt om op ALLE annulaties van onze gasten in de komende weken, in te gaan en dus verplicht om te sluiten. B&B lievejan stelt in de eerste plaats gezondheid, het welbevinden en hygiëne voorop van onze gasten

We weten dat iedereen begrip opbrengt voor deze bijzonder zware en moeilijke beslissing en omstandigheid. Onze gedachten gaan nu ook naar de zorgverleners en de vele mantelzorgers in Vlaanderen, België en Europa. 

Het lijkt mij, dat de overheid rekening zal moeten houden met de verregaande impact van deze ingrijpende crisis in logiessector, de volledige Horeca, inclusief de volledige logiessector in dit land (b&b's, vakantiewoningen, gastenkamers, enz ...) , en ook voor deze sector steunmaatregelen zullen moeten voorzien worden.  Het lijkt mij ook dat de overheidsrichtlijnen voor zij die open blijven in de volgende weken, snel helder, concreter en duidelijker moeten geformuleerd worden.

Wij voelen ons gesterkt door het opgebouwd vertrouwen in onze gastvrijheid in de voorbije jaren.

Ten slotte, met de nodige passie en gedrevenheid zullen wij het terrein van gastvrijheid in B&B lievejan opnieuw en nog beter herwinnen in de nabije toekomst, voor Jabbeke, het Brugse Ommeland, de Kust en West-Vlaanderen.

Aan alle collega's, logiesuitbaters maar ook aan u, jij, jou, hen, haar, hun, hem en ons veel sterkte gewenst! Samen sterker.

 

Lieve Casier

B&B lievejan

KOM AUB DE GENOMEN

MAATREGELEN NA

BLIJF NU IN JULLIE KOT !!!!  DAN KUNNEN WE STRAKS WEER VAKANTIE NEMEN IN EIGEN LAND !!!

Koop NU bij ons een waardebon voor één nacht(90,00euro) betaal de andere nacht(en) bij gebruik van de waardebon (min 2 nachten boeken) de bonnen blijven geldig voor het betaald bedrag !!